Barcodescanners

 

 

Barcodescanners

Hoewel het niet per se noodzakelijk is om gebruik te maken van barcodescanners om in 2Static voorraadbeheer artikelen in of uit te boeken, dragen barcodescanners significant bij aan het bijhouden van een accuraat voorraadbeheer en zorgen zij ervoor dat het boeken van de artikelen snel en foutloos verloopt wat resulteert in een aanzienlijke tijdsbesparing. Met de Dymo-module is het mogelijk zelf barcodelabels van uw artikelen rechtstreeks vanuit 2Static te printen.

 

Bedraad of draadloos

barcodescanners worden via een USB-kabel rechtstreeks aangesloten op een PC of laptop er hoeven geen drivers of andere software worden geïnstalleerd. De scanner is dus direct te gebruiken om artikelen in 2Static Voorraad te kunnen scannen.

Bij draadloze barcodescanners wordt een basisstation meegeleverd, deze wordt via een USB-kabel aangesloten op de PC of laptop. Het basisstation dient ervoor om een draadloze verbinding te leggen tussen de barcodescanner en de PC/laptop en doet tevens dienst als houder/oplaadstation wanner de scanner niet wordt gebruikt. Een draadloze barcodescanner hoeft dus geen verbinding te maken met het Wi-Fi netwerk. Wanneer een barcode wordt gescand wordt deze direct in het voorraadbeheer programma verwerkt.

 

1D of 2D scanner

Voor het scannen van normale streepjescode volstaat een 1D-scanner dit is de mees gebruikte type scanner voor het scannen van producten. Voor het scannen van QR codes is een 2D-Scanner benodigd.

Barcodescanners bestellen

Bezoek webshop