Dymomodule

Dymo Label Writer Module

Met de Dymo-module is het mogelijk om rechtstreeks vanuit 2Static Voorraadbeheer etiketten met barcode en tekst te printen naar een Dymo Label writer printer. Het grote voordeel hierbij is dat de geprinte gegevens één op één worden overgenomen uit het voorraadbeheerprogramma waardoor verkeerde invoer vrijwel niet mogelijk is. De label wordt direct door de Dymo Label writer geprint. Een label kan dus worden geprint zonder hiervoor eerst de Dymo software op te hoeven starten en alle gegevens handmatig in te voeren wat erg arbeidsintensief en foutgevoelig is.

Dymo Labeltypes

De onderstaande labels worden ondersteund, zowel de normale streepjescodes als mede de 2D code (QR-code) kunnen worden geprint. Dymo label 11353 (25×13 mm), Dymo label 11353 (19×51 mm), Dymo label 99010 (89×36 mm)

Label Lay-Out Aanpassen

Pas eenvoudig de lay-out van de Dymo label zelf aan als deze niet voldoet aan uw eisen d.m.v. de Dymo Label Software (meegeleverd met de Dymo label writer) voeg figuren of afbeeldingen toe wijzig lettertype of lettertype grote naar uw wens.

Ondersteunde Printers

Bij de Dymo-module wordt geen Dymo label writer meegeleverd! De printer dient u dus zelf reeds in bezit te hebben of aan te schaffen. Wij adviseren voor normaal gebruik de Dymo-Labelwriter 450

De volgende Dymo printers worden ondersteund:

  • LabelWriter 450
  • LabelWriter 450 Turbo
  • LabelWriter 450 Twin Turbo
  • LabelWriter 450 Duo
  • De oudere Type 400 en 400 Turbo worden ook ondersteund.

Bestel