Dymomodule

Dymo® LabelWriter Module

Met de Dymo-module is het mogelijk om rechtstreeks vanuit 2Static Voorraadbeheer etiketten met barcode en tekst te printen naar een Dymo LabelWriter printer. Het grote voordeel hierbij is dat de geprinte gegevens één op één worden overgenomen uit het voorraadbeheerprogramma waardoor verkeerde invoer vrijwel niet mogelijk is. De label wordt direct door de Dymo® LabelWriter geprint. Een label kan dus worden geprint zonder hiervoor eerst de Dymo® software op te hoeven starten en alle gegevens handmatig in te voeren wat erg arbeidsintensief en foutgevoelig is.

Dymo labeltypes

De onderstaande labels worden ondersteund, zowel de normale streepjescodes als mede de 2D code (QR-code) kunnen worden geprint.

Dymo label 11353 (25×13 mm)

 

Dymo label 11353 (19×51 mm)

 

Dymo label 99010 (89×36 mm)

 

Lay-out aanpassen

Pas eenvoudig de lay-out van de Dymolabel zelf aan als deze niet voldoet aan uw eisen d.m.v. de Dymo Label Software (meegeleverd met de Dymo labelwriter) voeg figuren of afbeeldingen toe wijzig lettertype of lettertype grote naar uw wens.

Ondersteunende Printers

  • LabelWriter 450
  • LabelWriter 450 Turbo
  • LabelWriter 450 Twin Turbo
  • LabelWriter 450 Duo
  • De oudere Type 400 en 400 Turbo worden ook ondersteund.

De Dymo-module komt zonder Dymo-labelwriter, de printer dient u dus zelf reeds in bezit te hebben of aan te schaffen. Wij adviseren voor normaal gebruik de Dymo-Labelwriter 450. Op Dit moment verkopen wij de printers zelf niet, maar deze zijn online breed verkrijgbaar. De prijs van de Dymolabelwriter 450 ligt op +- 70,-

Bestel