FAQ

Softwarelicenties

Nee, u schaft éénmalig een licentienummer aan welke u voor deze versie voor onbeperkte tijd kunt gebruiken op één Pc of laptop.

Ja de updates zijn gratis, u heeft recht op alle updates binnen uw aangeschafte versie b.v. versie 2.0.7.4 mag kosteloos updaten naar een toekomstige versie 2.6.2.4 echter vanaf versie 3.0.0.0 spreken we van een upgrade dit wordt gezien als een nieuwe versie. U kan zelf bepalen of u de upgrade aanschaft of blijft werken met uw huidige versie.

Ja, voor elke PC waarop u de software wilt gebruiken dient u één licentie aan te schaffen.

Ja, u kunt de licentie op uw huidige systeem deactiveren en daarna op uw nieuwe systeem weer activeren.

 

Netwerk mogelijkheden

Om vanuit een netwerk te werken moet Microsoft SQL Express (kosteloos te downloaden) zijn geinstalleerd op de server of PC en de 2Static Voorradbeheer database moet aan deze server/PC worden gekoppeld. Download de handleiding voor gedetaileerde installatie instructies.

 

Cloud mogelijkheden

Ja het is mogelijk om de database door ons in de cloud te beheren, u heeft dan zelf geen omkijken naar het inrichten/onderhouden van een database server, het voorraadbeheer programma wordt als een normale Windows applicatie op elke computer geïnstalleerd via settings voert u dan éénmalig de servergegevens in die u van ons heeft ontvangen, het voorraadbeheerprogramma haalt zijn data nu uit de cloud, mocht u een computer crash o.i.d. ondervinden dan is het een kwestie van het voorraadbeheerprogramma opnieuw instaleren en de server gegevens weer in te voeren en al u data is weer beschikbaar. Het beheren van een voorraadbeheer-database in de cloud kost 10,- per maand (wordt vooraf per jaar gefactueerd)

Download de installatiehandleiding t.b.v. netwerkconfiguratie: https://www.2static.com/Documentatie/SQL%20Server%20netwerk%20installatie.pdf