Handterminals

Handterminals

Handterminals of mobiele dataterminals zijn compacte handheldcomputers met ingebouwde barcodescanners. Deze terminals maken het mogelijk om artikelen in/uit te boeken, artikelinformatie te raadplegen, nieuwe artikelen toe te voegen of balansen van de voorraad op plaatsen waar het niet of lastig mogelijk is dit met een laptop/ barcodescanner combinatie te doen.

De handterminal staat in directe verbinding met de database in uw Wi-Fi netwerk, wanneer artikelen worden in/uit gescand met de handterminal zijn de wijzigingen direct zichtbaar op de PC-versie van 2Static voorraadbeheer.

Veel gestelde vragen

Wanneer ik een handterminal aanschaf, moet ik dan nog een voorraadbeheer licentie bestellen voor deze handterminal?

Nee, de handterminal wordt geleverd inclusief een cliënt-versie van 2Static Voorraadbeheer voor Windows CE de handterminal wordt dus compleet geleverd met de benodigde software die nodig is om de handterminal i.c.m. 2Static Voorraadbeheer te gebruiken. Houd er wel rekening mee dat u minimaal één PC licentie van 2Static voorraadbeheer standaard of standaard plus nodig heeft voor op de PC.

Hoe maakt de handterminal verbinding met de Voorraadbeheer database?

De handterminal maakt verbinding met de voorraadbeheerdatabase op uw netwerk via Wi-Fi. Wanneer de handterminal met uw Wi-Fi netwerk is verbonden voert u de SQL databasegegevens in het voorraadbeheer programma op de handterminal, nu staat de handterminal in directe verbinding met uw voorraadbeheer, mutaties in de voorraad zijn direct zichtbaar op de PC versie en andersom.

Wat is het bereik van de handterminal?

Het bereik van de handterminal is afhankelijk van u Wi-Fi netwerk, overal waar u een goede Wi-Fi dekking heeft kunt u de handterminal gebruiken, eventueel kan u een Wi-Fi extender (versterker) gebruiken in uw magazijn.

Wat is het verschil tussen een handterminal en een draadloze barcodescanner?

Een draadloze barcodescanner gebruikt u in combinatie met een PC of laptop. Wanneer u gaat in of uit-scannen klikt u op de betreffende functie op de PC of laptop en scant dan de barcode de aantallen voert u in op de PC of laptop. De handterminal heeft zijn eigen voorraadbeheerprogramma draaien en u kunt hier tussen functies wisselen en aantallen invoeren zonder tussenkomst van een PC of laptop.

Kan ik met de handterminal mijn voorraad balansen?

Ja, op de handterminal zit een balansfunctie u scant het artikel en kan dan direct op de handterminal de actuele aantallen invoeren, eventuele afwijkingen zijn te zien op het display van de handterminal.

Ik heb zelf al een (ander merk/type) handterminal, is het mogelijk alleen de software voor de handterminal aan te schaffen?

Ja dat is mogelijk neem hiervoor even contact met ons op, u ontvangt dan een offerte voor deze handterminal software, De systeemeisen van de handterminal zijn als volgt: Windows CE 4.0 of hoger, schermresolutie 240×320, Wi-Fi en een ingebouwde barcodescanner.

Kunnen we meerdere handterminals tegelijk gebruiken?

Ja dat is geen probleem, er kunnen meerdere handterminals tegelijk worden gebruikt.

Bestel uw handterminal

Bezoek webshop