Vergelijk

Vergelijk de verschillende edities

Vergelijke welke editie het beste bij uw bedrijfsbehoeften aansluit, de aanschafprijzen zijn éénmalig. Upgraden naar een hogere versie b.v. van de standaard naar standaard plus versie is altijd mogelijk (neem hiervoor even contact op) u betaald dan het verschil in prijs bij en ontvangt een nieuw licentienummer. Gebruikt u de gratis versie en besluit u een betaalde licentie aan te schaffen dan voert u het licentienummer eenvoudig in de gratis editie, de gratis editie zal automatisch wijzigen naar de nieuwe editie er is geen herinstallatie nodig en al uw ingevoerde data blijft behouden.

Gratis
Geen aanschafprijs
Gratis!
Gratis licentie
Maximaal 150 artikelen
Automatisch besteladvies
Diverse rapportages
Uitgebreide artikelhistorie
Ondersteunt barcodescanners (geen handterminals)
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Download
Standaard
Éénmalige aanschafprijs
299,-
Per PC één licentie
Onbeperkt artikelen toevoegen
Automatisch besteladvies
Diverse rapportages
Uitgebreide artikelhistorie
Ondersteunt barcodescanners & handterminals
Barcodelabels printen (i.c.m. Dymomodule)
Netwerk mogelijkheden
Artikelen Im- exporteren
Bestanden toevoegen
Eigen velden toevoegen
Meerdere locaties per artikel
-
-
-
-
-
-
Bestel
Standaard Plus
Éénmalige aanschafprijs
499,-
Per PC één licentie
Onbeperkt artikelen toevoegen
Automatisch besteladvies
Diverse rapportages
Uitgebreide artikelhistorie
Ondersteunt barcodescanners & handterminals
Etiketten printen (i.c.m. Dymomodule)
Netwerk mogelijkheden
Artikelen Im- exporteren
Bestanden toevoegen
Eigen velden toevoegen
Meerdere locaties per artikel
Artikelen boeken op klant of project
Rapportage boekingen
Gebruikers aanmaken
Schedule automatische data-export
Samengestelde artikelen boeken
Voorraad in verschillende filialen tonen
Bestel

Veel gestelde vragen

Staat het programma in de cloud of op mijn eigen computer?

Het programma wordt geïnstalleerd op uw eigen computer of laptop, de data staat op uw eigen computer en niet op onze servers.

Zijn er periodieke licentiekosten?

Nee, de aanschafprijzen zijn éénmalig, het programma kunt u net zo lang gebruiken als u wilt.

Hoe zit het met updates?

Updates zijn gratis voor het hoofdversienummer van uw licentie, heeft u b.v. versie 2.1.8.1 dan zijn alle updates voor versie 2 gratis komt er een versie 3 uit dan is dit een nieuwe versie en geen update meer, klanten met een versie 2 licentie kunnen dan tegen een gereduceerd tarief een versie 3 licentie aanschaffen vanaf dit moment wordt versie 2 nog zeker 3 jaar geüpdate. Het is niet verplicht om een nieuwe versie aan te schaffen de vorige versie blijft uiteraard gewoon werken.

Ik wil het programma op twee (of meer) computers installeren die tegelijk met dezelfde data werken, hoe werkt dit?

Het programma werk met een Microsoft SQL database, standaard wordt deze database mee geïnstalleerd wanneer u het programma op uw computer installeert en maakt het programma automatisch verbinding met deze database, gaat u met meerdere computers werken dan moeten alle computers in het netwerk “linken” naar dezelfde database u kunt het SQL database bestandje dan centraal op een computer of server in uw netwerk plaatsen en vanuit 2Static Voorraadbeheer kunt u dan de optie “netwerk” aanvinken en éénmalig de juiste netwerk gegevens invoeren. Doe dit bij alle computers in uw netwerk waarop u 2Static Voorraadbeheer heeft geïnstalleerd.

Moet ik voor elke computer waarop 2Static Voorraadbeheer is geïnstalleerd een licentie hebben?

Ja, voor elke computer waarop het programma is geïnstalleerd dient u een geldige licentie te hebben, meerdere gebruikers kunnen natuurlijk gebruik maken van één licentie wanneer u b.v. een computer in het magazijn heeft staan met een barcodescanner om artikelen in en uit te scannen waar meerdere medewerkers gebruik van maken. Voor de computer op b.v. kantoor is dan weer een aparte licentie benodigd.

Kan ik de gratis versie gebruiken i.c.m. de standaard of standaard plus editie

Nee, de gratis versie kunt u niet in een netwerk gebruiken dit is een stand-alone versie en deze versie kan geen verbinding maken met een externe database.

Hoe wordt het programma geleverd?

Wanneer u een licentie heeft besteld, wordt het licentienummer per E-mail toegestuurd het licentienummer kunt u invoeren in het programma. U kunt het programma downloaden vanaf de downloadpagina. Heeft u reeds de gratis of demo versie geïnstalleerd dan kan u het licentienummer hier gewoon invoeren en de beperkingen worden opgeheven.

Ik wil mijn licentie gebruiken op een andere computer hoe werk dit?

U kunt het licentienummer deactiveren op uw huidige computer en het licentienummer op een andere computer weer activeren b.v. wanneer u een nieuwe computer hebt aangeschaft.

Ik heb een standaard licentie en wil graag upgraden naar de standaard plus editie kan dat?

Ja, neem hiervoor even contact met ons op u ontvangt dan een factuur met het verschil in licentiekosten en ontvangt vervolgens een nieuw licentienummer, deze kan u dan invoeren in uw huidige programma (alle instellingen en data blijven behouden) het oude licentienummer komt dan te vervallen.