Voorraadbeheer software

2Static Voorraadbeheer Software

Gebruiksvriendelijke voorraadbeheer software voor het MKB. Ervaar hoe eenvoudig het is om uw voorraad te beheren met 2Static Voorraadbeheer. Artikelen in/uitscannen, diverse rapportages raadplegen, barcode etiketten printen, besteladvies en nog veel meer. Het programma is erop gericht om zo efficiënt en eenvoudig mogelijk de algehele goederenstroom binnen uw organisatie overzichtelijk en up-to-date te houden. Het programma kan als standalone worden gebruikt, (de database en het programma bevinden zich dan op één computer) of de database kan op één centrale computer of server in uw netwerk worden geplaatst en elke PC in het netwerk waarop 2Static Voorraadbeheer is geïnstalleerd kan verbinding maken met deze database. op deze manier kunnen meerdere gebruikers tegelijk met dezelfde data werken, wanneer op de computer in het magazijn een artikelen wordt uitgeboekt is dit direct te zichtbaar op de alle computers in het netwerk waarop 2Satic voorraadbeheer is geïnstalleerd. Voor elke computer waarop 2Static Voorraadbeheer is geïnstalleerd is één licentie nodig, de licentiekosten zijn éénmalig (geen maandelijkse of jaarlijks terugkerende licentiekosten.)

Voorraadbeheer Startscherm

Vanuit het overzichtelijke startscherm kunnen snel de belangrijkste functies van het programma worden benaderd wanneer er b.v. moet worden ingeboekt dan hoeft enkel eenmaal op het inboeken icoontje te worden geklikt (of aangeraakt bij een touchscreen) het Inboeken venster verschijnt en er kan direct worden gescand zonder eerst allerlei menustructuren te doorlopen. Het startscherm laat tevens belangrijke meldingen zien of er b.v. artikelen moeten worden bijbesteld.

Artikelen in/uitscannen

Scan artikelen in/uit i.cm. een barcodescanner. Per scan wordt één artikel in/uitgeboekt of na elke scan kan het aantal worden ingevoerd op de computer. Komt een artikel onder het minimumaantal dan zal het programma een melding op het startscherm geven dat er artikelen zijn die moeten worden bijbesteld. Het programma genereert zelf (a.d.h.v. de vooraf ingestelde min. max. en gewenste aantallen per artikel) een bestellijst voor een bepaalde leverancier, deze lijst kan door de gebruiker nog worden aangepast. De bestellijst kan vervolgens worden geprint of als Pdf-bestand worden opgeslagen.

Barcodelabels Printen

Met de Dymo uitbreidingsmodule is het mogelijk rechtstreeks labels met barcode uit te printen op een Dymo-Labelwriter vanuit het voorraadbeheerprogramma. Het grote voordeel hierbij is dat de gebruiker niet zelf aan de slag hoeft om barcode labels te maken maar deze eenvoudig met een klik op de knop kan uitprinten vanuit 2Static Voorraad. Meer informatie

Bestanden Bijvoegen

Voeg  bestanden toe aan uw artikelen dit kunnen alle type bestanden zijn van Pdf’s tot firmware er kunnen onbeperkt bestanden  worden toegevoegd. De bestanden kunnen rechtstreeks vanuit 2Static voorraadbeheer worden geopend.

Editie’s

2Static voorraadbeheer is verkrijgbaar in 3 edities; Gratis, Standaard en Standaard Plus. Vergelijk welke editie het meest aansluit op uw situatie.

Vergelijk